E-mail: optilenszagreb@gmail.com

Telefon: +385 1 4812 080

Mobitel: +385 99 3195 444

GIGI Studios - naočale dizajnirane za jačanje jedinstvenog identiteta ljudi

Naočale koje izražavaju našu najkreativniju viziju mode
GIGI Studios - naočale dizajnirane za jačanje jedinstvenog identiteta ljudi

GIGI Studios je brend koji je u Barceloni osnovala obitelj koja je oduvijek bila okružena naočalama. Patricia Ramo, izvršna i kreativna direktorica uspjela je spojiti svoju suvremenu viziju sa znanjem svojeg oca, predsjednika i stručnjaka za dizajn, preoblikujući i transformirajući tvrtku koju je osnovao njezin djed 1962. godine. Tvrtka je sada poznata kao GIGI Studios - mlada, dinamična marka koju pokreće modna kultura u njezinim najkreativnijim oblicima.

GIGI Studios želi podržati ljude u njihovom samoizražavanju čineći da se osjećaju kreativnije i samopouzdanije. Dizajn studija rezultat je stalnog poboljšanja, procesa istraživanja materijala, oblika i boja u potrazi za dizajnom koji naglašava jedinstvenost pojedinca.

Naočale GIGI Studios dizajnirane su da pristaju različitim licima i životnim stilovima te da zadovolje različite estetske i ekspresivne potrebe.

Posebna pažnja u kreativnom procesu je na odabiru materijala te se surađuje sa najboljim dobavljačima iz Italije, Njemačke i Japana, stručnjacima koji jamče sofisticiranost, izdržljivost i udobnost.

Prirodni acetat iz Italije proizvodi se od drvene pulpe i prirodnog pamuka, sve iz obnovljivih izvora biljnog porijekla koji poštuju okoliš. Prisutnost pamuka donosi udobnost, savitljivost i izdržljivost a istovremeno nudi beskonačne mogućnosti boja, struktura i oblika.

Inox iz Njemačke dolazi iz prestižne njemačke industrije čelika. Legure različitih materijala čine ga fleksibilnim i otpornim, savršenim za jedinstvene završne obrade i detalje.

Titan i beta-titan iz Japana su fleksibilni, jaki i iznimno lagani hipoalergeni materijali. Okviri od čistog titana prilagođavaju se različitim licima nudeći osjećaj maksimalne lakoće, gotovo kao da ih nema.

Šarke i držače jezgre razvio je dizajnerski tim GIGI Studios, a proizvodi ih Comotec, vodeća talijanska tvrtka na tom području. Zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama, trajnost i otpornost su zajamčeni.

GIGI Studios naočale dizajnirane su za jačanje jedinstvenog identiteta ljudi, visokokvalitetne naočale koje izražavaju najkreativniju viziju mode.