E-mail: optilenszagreb@gmail.com

Telefon: +385 1 4812 080

Mobitel: +385 99 3195 444

O nama

O nama

Optika Lens je osnovana 1994. godine i specijalizirana je za optičarsku djelatnost.

Prepoznati smo kao optika od povjerenja i kvalitete, što u ponudi, što u izradi naočala kao i u postavljanju dioptrije kod svih vrsta korekcija.


Ono što nas izdvaja iz konkurencije, osim dugogodišnjeg rada u struci, ponudi asortimana te redovne edukacije u novitetima na tržištu struke je i invidualan i stručan pristup svakom našem klijentu.

U našoj optici su zaposleni isključivo naočalni optičari i majstori očne optike te kontrolu vida vrši dipl.optometrist čime se garantira točna izrada Vaših naočala što osigurava oštar vid i ugodno nošenje naočala.
Surađujemo sa najboljim dobavljačima i isključivo ovlaštenim kućama zastupnika dioptrijskih okvira, sunčanih naočala i naočalnih leća te kontaktnih leća i otopina.

Od 2001.godine se nalazimo na adresi Ilica 69, s pogledom na Britanski trg, popularni Britanac, mali trg velikog šarma, u centru Zagreba.

Voditelj i vlasnik Optike Lens je Denis Ahčin, majstor očne optike i diplomirani inženjer optometrije, koju je pohađao i diplomirao na studiju Optometrije Veleučilišta Velika Gorica 2011.godine. Član je Hrvatskog društva optičara i optometrista.

Stručnost, kontinuirani rad i dugogodišnje iskustvo kao i ljubav prema struci su garancija povjerenja i kvalitete!