E-mail: optilenszagreb@gmail.com

Telefon: +385 1 4812 080

Mobitel: +385 99 3195 444

Optometrija

Vodite brigu o zdravlju svojih očiju tako što redovno provjeravate svoj vid.

Optometrija uključuje optičku korekciju refrakcijskih i drugih anomalija oka, određivanje i primjena potrebnih naočala, kontaktnih leća i ostalih pomagala za poboljšanje vida, prepoznavanje anomalija vidnog sustava, ergonomiju gledanja, savjetovanje o pravilnoj uporabi naočala i kontaktnih leća te ostalih pomagala za vid.

Optometrijski pregled vida je opširan i detaljan. Uključuje mjerenje dioptrijske vrijednosti oka, tzv.refrakciju, kroz postupke objektivne i subjektivne refrakcije, analizu binokularnog vida te mjerenje vida na blizinu. Vrši se, prema potrebi, i pregled prednjeg segmenta oka biomikroskopom, kontrola suznog filma, topografija rožnice i mjerenje očnog tlaka.

Kontrola vida

Najmodernija oprema i stručnost te iskustvo su preduvijet da mjerenje dioptrije rezultira najboljim mogućim naočalama ili lećama, prilagođenim upravo Vama.

Naša radionica

Vrhunski proizvodi kao što su naočalne leće same po sebi nisu dovoljne za dobar vid ukoliko ih ne prati kvalitetna kontrola, refrakcija i ugradnja.

Da bi se sve to postiglo, od izuzetne važnosti su stručnost, znanje i dugogodišnji rad i iskustvo uz redovno usavršavanje u svim novim tehnologijama i novitetima struke.

Mi smo u stalnom koraku sa novim saznanjima i vještinama kroz mnogobrojne edukacije i treninge. Naša radionica je u sklopu optike što Vam osigurava kvalitetnu i brzu ugradnju i montažu, sve popravke i preugradnje i sve od ruku naših optičara. Sve faze, od kontrole vida do narudžbe te ručne izrade i montaže naočalnih leća u okvir u našoj optici, osiguravaju Vam ugodno nošenje Vaših naočala i kvalitetan vid.

Invidualan i stručan pristup svakom klijentu te ručna izrada uz modernu tehnologiju osiguravaju visoku kvalitetu.

U najkraćem mogućem roku vršimo izradu i popravke naočala.

Obratite nam se sa povjerenjem!

Poklon BON

Bez obzira radi li se o rođendanu, blagdanu ili nekoj drugoj prigodi, naš poklon BON je idealan znak pažnje za Vaše najdraže.

Razveseliti možete nekoga iz svoje obitelji ili prijatelja poklonivši Poklon BON naše optike koji oni mogu iskoristiti kada god žele i za što god im je potrebno iz naše široke ponude dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća, uz besplatnu kontrolu vida te garanciju na svoje naočale.