E-mail: optilenszagreb@gmail.com

Telefon: +385 1 4812 080

Mobitel: +385 99 3195 444

Yalea ženstvena kolekcija dioptrijskih okvira

Brend koji inspirira i inspiriran je ljepotom i snagom žene
Yalea ženstvena kolekcija dioptrijskih okvira

Yalea je novi brend poznate talijanske optičke kuće De Rigo Vision.

Yalea je osnovana sa ciljem stvaranja kolekcije naočala s dizajnom koji je istodobno bezvremenski i klasičan a i uronjen u sadašnjost. Cijeli projekt vođen je željom da se u prvi plan ukaže ljepota svake žene, spajajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može identificirati. Kreirao se stil koji ide iznad vremena i mode.

Dizajn Yalea modela nadilazi privremenu i prolaznu modu kako bi prihvatio elegantan i ženstven stil koji predstavlja unutarnju i vanjsku ljepotu svake žene tijekom vremena.

Yalea okviri iznimne su kvalitete - plod su opsežnog znanja i dugogodišnjeg iskustva De Rigo Vision Grupe u odabiru i obradi materijala vrhunske kvalitete. Okviri se pažljivo sastavljaju kako bi se uvijek jamčila najbolja moguća izvedba u smislu otpornosti i udobnosti.

Kao ambasadorice brenda izabrane su vrlo uspješne žene i modeli Cindy Crawford i Ariadne Artiles, različitih godina i stila, ali obje izražavaju sklad između vanjske i unutarnje ljepote. Dvije žene predane promicanju svjesnog, neovisnog i pažljivog pogleda na ženstvenost, u skladu s vrijednostima koje karakteriziraju Yaleu.